Nilay Şenyüz

Bugün Nilay hanım yarışıyor.Nİlay hanım 38 yaşında, evli, ev hanımı, 2 çocuğu var, ikinci evliliğini 6 yıl önce yapmış ve bu evlilikten 4 yaşında bir oğlu var,ilk evliliğinden 19 yaşında kızı var.

11 Yorum »

  1. GökSu said

    Nilay hanim zaten bastan, yasemin hanimin ciceklerinle ilgilenmeyip ama asuman hanimin´kileri hemen vazoya yerlestirmenizden ötürü, kendinizi belli etmis, masada´da hep en son yasemin hanima servis etmis oldugunuzdan.. Tabiiki yasemin hanimda hallerinizi ve harekletlerinizi icinde biriktirmis bir vayizette sinirlenip yüzünüze söyler… Ama $u varki yasemin hanimida sizin gününüzde degisik buldum, sanki kendi gününde o tatli ve cana yakin olan bayan gitmis, yerine gergin ve asabi bir bayan gelmisti..

  2. ANIL said

    NİLAY HANIMCIM SUPANGLENİZE BAYILDIM
    TARİNİ YAZMANIZ MÜMKÜN MÜ
    AYRICA OĞLUNUZ ÇOK TATLI

  3. özgül ulutaş said

    titzliğimden taviz vermem diyen nilay hanım…. soğanı hacucu yıkamadan kullanmanız hiçte titizliğinizle bağdaşmadı.belki gözden kaçırmış olabilirsiniz nede olsa saate karşı yarışıyorsunuz..çatal kaşık olayındada çizikler tabikide olabir bunlara çokta takılmasını hoş karşılamıyorum yarışmacıların.başarılar size…SAYGILAR

  4. GökSu said

    Nilay hanim, diger günlerde hic takmadiginiz gözlüklerinizi asuman hanimin gününde takmakla kendinizi belli ettiniz..
    Bari catallarinda veya tabaklarinda leke bulsaydiniz !!!
    Hic olmazsa bosuna takmadim derdiniz ama onuda beceremediniz 🙂

  5. GökSu said

    + Ugur beyle, yani 3. günü yarisan arkadasinizla bir el birligi vermissinizki masallah 🙂 hep bir birinizi destekleyip durdunuz…
    Hadi asuman hanim uydurdu diyelim, peki bizlerdemi sizin evinizdeki suskunlugunu ve asuman hanimin günündede cok konustugunu görmedik.. Tabiiki ( elestirler ) basta olmakla

  6. GökSu said

    Sizi sadece, menü´nüzün “görünüm” olarak güzel oldugundan dolayi tebrik ederim
    ama drüstlüge gelince!!!
    Ka$, göz hareketleri gibi davranislarda bulunurak drüst olup olmadinizi, birakinda bizler karar verelim…

  7. bacardi said

    ya bırakın bunları herşeyiyle nilay hnm kazanmayı hakketti

  8. bacardi said

    ama malesef sessiz gibi gozuken ama tam bi artist olan ugur kazandı ne diyeyim yemekleriyle degilde parasıyla kazandıgı ap acık ortada

  9. bacardi said

    bu arada göksu programı iyi takip etmeyip yalandan konustugun nede belli nilay hnm kendi gününde yasemin vede asuman dan gelen çiçeklerin birini vazoya koyup diğerini koymamazlık yapmadı öünkü her ikisinide tek vazom var deyip kırılmamaları için vazoya koymadı ve de masada bıraktı yalandan eleştirilerde bulunma kardeş.. vede hertürlü yaptıgı yemekler vede karşılamasıyla bence en iyisi nilaydı. ama malesef bu programda oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen değil sahte tavırlarıyla ugur kazandı.. çünkü ben ugur ilteri izmirden vede burda baglı bulundugu ajanstan biliyorum onun öle sakin durduguna bakmasın insanlar. çünkü gerçek ugur ilter o değil.

  10. GökSu said

    Yasemin hanim “kameraya bakip” ciceklerim masada bütün aksam bekledi soldular,üzüldüm, 1 vazosu varmis, 2 cicegide icine sigdirabilirdi demisti.. Bu konusmadan ötürü ne anlardiniz!!! ikimizinde ciceklerini bekletti dememisti..

    Yalancilikla isim olmaz, hem bu ne cüret ve ne saygisizlik, beni bilip bilmeden, böyle agirca sucluyorsunuz!!!

    Aslinda bu sayfaya dönmücektim cünkü geriye bakanlardan degilim ve yarismanin üstünden 1 hafta gecmis siz hala nilay hanim diye sayikliyorsunuz.. Uyanin artik beyefendi, yarisma bitti ve Ugur ilter bey kalitesiyle 1. oldu..
    Dövünsenizde, aglasanizda hic birseyi geriye getiremezsiniz, bunu kabullenin!!!
    Hem sizin belirttiginiz gibi, Nilay hanim yarismada o kadar iyi olsaydi, HALKIMIZ´da oylarini ugur bey´e göndermezdi..
    Ayrica ugur bey sinsi degil,
    “iclerinde” yasina ragmen en agir ve en sakin olaniydi.. +
    Bundan sonra yorumunuzu yaparkene Yarismacilara yazin, bana degil.. Bu arada birde Psikologa gözükürseniz hicte fena olmaz.

  11. sevil said

    nilay hanım sebzeli krep bohçalarınızı çok beğendim rica etsem tarif yazabilirmisiniz

RSS feed for comments on this post

Yorum bırakın