Deborah Denise BAHADIR

Yemeteyiz Kıbrıs’ın dördüncü gününde Deborah hanım var.

Deborah hanım 45 yaşında, Babası Kıbrıs Türk’ü, annesi Fin’li. Kızkardeşi İngiltere’de yaşıyor. 1973 yılında ailesiyle birlikte Kıbrıs’a taşındı.İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Bahçesinde vakit geçirmeyi, resim yapmayı, sporla ilgilenmeyi çok seviyor.Girne’ye bağlı Ozanköy’de yaşıyor.

Deborah hanım 19 puan aldı.

9 Yorum »

  1. Tugba said

    slmlar,

    ya, su limon ruyasinin tarifesi ne, acaip merak ettim:D. Birde ingilizce bir isim verdi, pek anlayamadim, bilen varmi?

  2. AHMET ŞİMŞİR said

    Deborah hanımın menüsü bence tam bir fiyaskoydu.özellikle tavuk şiş çok başarısız olmuştu. anasonlu kabak ne yedim ne de yemek isterim doğrusu. aslında tavuk şiş neden başarızdı çünkü tavuğun göğüs tarafı daima tatsız ve sert olur. onu ne kadar soslarla terbiye de etseniz yumuşamaz. göğüs tarafını sadece diyet yapanlar ızgarada pişirirler ve yerler. halbuki bu tavuk şişi kemiksiz kalçadan yapsaydı süper olurdu ve daha lezzetli olurdu.beşamel soslu kıymalı krep de vasttı sanırım.limon rüyası da fırında pişirilmiş limonlu pudingten farklı bir şey değil bence.yani klasik İngiliz puding tatlısı gibi bir şey olmuş. bu yarışmacı birincilik alabilecek bir yarışmacı değildi.

  3. AHMET ŞİMŞİR said

    Saffet bey hepisini götürdü yine. vallahi adam yalayıp yutuyor kardeşim.bence yemek seçmeyen bir yarışmacı olarak Saffet beyi kutluyorum.yaşına istinaden nimetin kıymetini çok iyi biliyor.

  4. derin said

    bu yarışmaya katılanlar içinde ilk defa yarışmanın amacının ne olduğunu anlayan insan çok kaliteydi

  5. ferhan said

    mrs.deborah da çok hırslıydı, o kadar kagıtlar,notlar hazırlamış saniyesine kadar programlamış..yahu tez yazmıyoruz, alt tarafı yemek yapıyoruz, bu kadar hırsa ne gerek var, yemegin stresinden son gece gözü bile kanamış sinirinden…relax olsaymış keşke
    yemekleri fena değil, ama ben en çok diger yarışmacılara çok objectiv ve durust puanlar ve yorumlar yapmasını sevdim…sonuçta güller bile onun verdigi puanla birinci oldu…

  6. NURSENA said

    Deborah hanim ..ismi gibi ingilizler gibi soguk…sanki buzdolabindan cikmis…Ama Saffet beye saygisindan dolayi tebrik ederim.

  7. selma said

    yemekteyiz yarismacilarini ruh ve sinir hastanesinde mi seciyosunuz bu nebicim yarismacilar böyle hepsi birbirinden cins. günümüzde aclik sinirinin cok oldugu bir zamanda yemeklerin cöpe gitmesi cok yazik bu duruma bir cözüm bulun yapimcilar,hersey reyting degildir.

  8. pervin öztürk said

    bence şimdiye kadar ki en demokratik ve kanımefendi yarışmacı idi…

  9. seda said

    izlediğim bölümler içinde, en kaliteli en naif kadın yarışmacılardan biriydi. tebrikler..

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Yorum bırakın